Почетна

Овошен расадник Опитно Поле – ФЗНХ   Овошен расадник на Опитно поле ФЗНХ е регистриран производител во УПРАВАТА ЗА СЕМЕ И САДЕН МАТЕРИЈАЛ за семепроизводство и расадничко производство. Постојано се следи состојбата и трендот на технологијата на производство на високо квалитетен саден Прочитај повеќе…